وبلاگicon
جامعه ی من
جامعه ی من
مشکلات جامعه 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان جامعه من و آدرس jameaiman.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فرماندار خرم‌آباد:‌مسئولان ‌‌به دنبال رفع مشکلات ‌جامعه کارگری هستند

خبرگزاری فارس: فرماندار خرم‌آباد گفت: ‌‌مسئولان ‌‌به دنبال رفع مشکلات ‌جامعه کارگری هستند.


 

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، مرتضی ولی‌پوری ظهر امروز در بازدید از کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بر جدیت لازم در پیگیری مسائل جامعه کارگری و تولیدی شهرستان خرم‌آباد تاکید کرد.

وی در این بازدید که به منظور پیگیری و برنامه‌ریزی در خصوص تسریع در راه‌اندازی مجدد کارخانه پارسیلون صورت پذیرفت، خواستار ارائه آمار اقدامات انجام گرفته از سوی مسئولان و دست اندرکاران این کارخانه در این راستا شد.

ولی پوری در خصوص اقدامات انجام شده در کارخانه پارسیلون خرم‌آباد اظهار داشت: تاکنون بیش از 80 میلیارد ریال اعتبار در قالب تسهیلات در اختیار مسئولان این کارخانه قرار گرفته که تاکنون بیش از 990 تن مواد اولیه مورد نیاز خط تولید به کارخانه وارد شده که در صورت تامین مواد و ماشین آلات و تکمیل نهایی، کارخانه ظرفیت تولید روزانه 30 تن نخ پلی استر و پلاستیک را دارا است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تعداد 200 نفر از کارگران شریف و زحمت‌کش در این کارخانه به منظور تعمیر و راه‌اندازی ماشین آلات مشغول به کار هستند و مدیریت کارخانه و مسئولان استانی با جدیت به دنبال راه‌اندازی مجموعه و به کارگیری ظرفیت کامل کارگران این کارخانه هستند.

فرماندار خرم‌آباد گفت: با همدلی و همفکری مسئولان و نمایندگان شهرستان و با عزم جدی و پیگیری‌های مستمر به دنبال حل مسائل جامعه کارگری و تولیدی شهرستان هستیم که این موضوع می‌تواند کمک شایانی به تولید بومی حوزه شهرستان و ایجاد اشتغال پایدار کند.

مرتضی ولی پوری فرماندار شهرستان خرم‌آباد و ایرج عبدی نماینده مردم شهرستان‌های خرم‌آباد و دوره چگنی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی از روند آماده سازی کارخانه پارسیلون بازدید کردند. 

[ یک شنبه 24 دی 1391برچسب:مسئولان ,‌‌به ,دنبال, رفع , مشکلات ,جامعه ,کارگری , هستند, ] [ 1:58 ] [ مصطفی بهرامی ]

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل،حجت الاسلام رضا باوقار در جمع نمازگزاران مشکین شهراظهار داشت:تبلیغ و ترویج فرهنگ غنی وقف می تواند به حل بعضی از مشکلات جامعه کمک کند چرا که کسانی هستند که وقف مازاد اموال خود می توانند با نیات خیرخواهانه عده ای ندار و فقیر هستند کمک کنند.
وی ضمن گرامیداشت هفته وقف به بیان حسنات این سنت نیک الهی پرداخت و فقر زدایی و توسعه اقتصادی را از دستاوردهای وقف بر شمرد و افزود: ترویج فرهنگ وقف می تواند نیازمندی های جامعه در بخش بهداشت و درمان ، آموزش ، ازدواج و موارد مشابه را بر طرف کند.
وی همچنین با تسلیت ایام ارتحال نبی مکرم اسلام (ص) و حضرت امام حسن (ع) مجتبی و امام رضا (ع) به تبیین سیره اخلاقی پیامبر بزرگوار اسلام پرداخت .
وی گفت: پیامبر گرامی اسلام منبع و مرکز تمام خوبی های عالم است و تاسی از سیره و روش نبی اسلام باید به الگوی همگانی تبدیل شود.
وی افزود: کردار و رفتار امت اسلامی با کردار آن بزرگوار سنجش می شود و بهترین بندگان خداوند پیروان راستین پیامبر هستند و انسان همواره باید خود را به پیامبر منتسب کند.
وی اعتدال و میانه روی ، حفظ حدود الهی ، مرزشناسی و مرزبانی ، مدارا ، رعایت اصل تعاون و همکاری با مردم را از جمله خصوصیات برجسته اخلاقی رسول پروردگار عالمیان بیان کرد. 

[ یک شنبه 24 دی 1391برچسب:وقف,راه حل مشکلات جامعه,وقف+مشکلات جامعه, ] [ 1:57 ] [ مصطفی بهرامی ]

اهمیت توجه به مشکلات نوجوانی
با توجه به ویژگیهای خاص نوجوانی ، این دوران با مشکلات خاص خود نیز مواجه است. برخی از این مشکلات شیوع بیشتری داشته و گاه نیازمند مداخله کمتری هستند، اما برخی دیگر در حد یک ناسازگاری ، یک بیماری و یا اختلال روانی اجتماعی قابل توجه بوده و نیازمند اقدامات مداخله‌گرانه هستند. فراهم نبودن شرائط تربیتی مناسب ، عدم آشنائی اولیا و مربیان با نیازها و ویژگیهای نوجوان و کودکی مشکل‌دار علل اساسی بوجود آمدن مشکلات دوران نوجوانی هستند.

با توجه به اینکه این دوره نیز اهمیت شایان توجهی در زندگی آینده و بزرگسالی فرد دارد و بسیاری از انتخابها و تصمیمها در این دوران انجام می‌شوند، پیشگیری از بروز مشکلات و درمان آنها به توجه و تاکید فراوانی نیاز دارد. شناخت این مشکلات شاید بعد از شناخت ویژگیها و نیازهای مرحله نوجوانی اولین گام موثر در کمک به نوجوان برای داشتن یک مرحله رشدی سالم می‌باشد.
مهمترین مشکلات نوجوانی
افت تحصیلی
شاید بیش از همه مراحل دیگر در این مرحله افت تحصیلی مشاهده گردد. مسئولین مدارس راهنمایی تحصیلی و والدینی که فرزندانی در مقاطع راهنمایی دارند که با آغاز بلوغ و نوجوانی و تغییرات آن همراه است، معمولا چنین افتی را گزارش می‌کنند. هرچند شدت و ضعف افت تحصیلی در دانش آموزان مختلف متفاوت است، اما به هر حال و با توجه به فراوانی آن در این دوران نیاز به توجه ویژه دارد.
انحرافت جنسی
با توجه به ویژگیهای بلوغ جنسی در این دوران مشکلاتی از این قبیل می‌تواند اتفاق بیافتد. در بین انواع انحرافات جنسی ، خودارضایی شیوع بیشتری به ویژه در بین پسران داد که با کاربرد روشهای مناسب پیشگیرانه و رعایت آنها و استفاده از راهبردهای لازم (بعد از ابتلا به انحراف) قابل حل خواهد بود.
دوستی با جنس مخالف
به دنبال غلیان هیجانات و عواطف در این دوران از یک طرف و تحولات جنسی از سوی دیگر گرایش به برقراری روابط دوستی با جنس مخالف شیوع فراوانی می‌یابد. ارائه شناخت و آگاهیهای لازم به نوجوان در خصوص کنترل عواطف و هیجانات خود و جهت‌دهی سالم مفید خواهد بود.
انحرافات اجتماعی
با اینکه در بروز انحرافات اجتماعی عوامل مختلفی دخالت دارند، اما شرائط ویژه دوران نوجوانی مثل تمایل به توجه طلبی و استقلال شخصی ، تمایل به عضویت در گروهها و ... باعث می‌شود که دوره مستعدی برای راه اندازی این انحرافات باشد. این انحرافات به صورت فرار از خانه ، انواع بزهکاری مثل دزدی ، اعتیاد و ... دییده می‌شود که اکثر این انحرافات در گروه اتفاق می‌افتد.
اختلالات روانی در نوجوانی
در نوجوانی مساله بیماری روانی در آسیب شناسی نوجوانی حائز اهمیت زیادی است. مهمترین اختلالات روانی رایج عبارتند از:

واکنشهای سازگاری
روان رنجوری ، شامل انواع اختلالات خلقی ، مثل افسردگی ، اضطراب
اختلالات روان _ فیزیولوژیک ، مثل بی‌اشتهایی روانی
اختلالات شخصیت ، مثل اختلال شخصیت هیستریک
اختلالات سایکوتیک که اسکیزوفرنی عمومی‌ترین آنهاست.

از میان اختلالات روانی انواع افسردگی و اضطراب فراوانی بیشتری دارد. در صورتی که اطرافیان شناخت کافی از نوجوان داشته باشند و به موقع علائم او را تشخیص دهند، با انواع روان درمانی قابل درمان خواهند بود.
خودکشی
معمولا پدیده خودکشی با سایر مشکلات دیگر مثل افسردگی ، اعتیاد و ... همراه است. در هر حال تمایل به خودکشی در این دوران باید مورد توجه قرار گیرد.
بلوغ زودرس و دیررس
عوامل مختلفی چون عوامل ارثی ، طرح و ساختمان بدنی ، نوع تغذیه و سلامت جهانی ، مسائل فرهنگی از عواملی هستند که در بروز بلوغ زودرس و دیررس دخیل هستند. بلوغ چه به صورت زودرس اتفاق بیافتد و چه با تاخیر همراه باشد، نگرانیها و مشکلاتی را برای نوجوان به همراه خواهد داشت. هرچند عواقب آن هم برای دختر و هم برای پسر وجود دارد، اما بلوغ زودرس اغلب برای دختران و بلوغ دیررس برای پسران مشکل آفرین‌تر است (تاثیر بلوغ در رفتار نوجوانان).
شیوه‌های برخورد با مشکلات دوران نوجوانی
آنچه بیش از همه حائز اهمیت است، توجه والدین و مربیان به شناخت ویژگیها و نیازهای مرحله نوجوانی است. این آشنائی و آگاهی از شیوه‌های برخورد با ویژگیهای این دوره ، در گام از بروز مشکلات خاص این دوره جلوگیری خواهد کرد، یا حداقل شدت آن را تخفیف خواهد داد. در بروز مشکلات و مسائل آنچه مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرد، تنها نوجوان و مسائل او نخواهد بود. هرچند اساس درمان را رفتارها و شرائط نوجوان تشکیل می‌دهد، اما شیوه‌های درمانی عمدتا به صورت گسترده‌تری معطوف به اطرافیان نوجوان ، خانواده و دوستان و در سطح وسیع‌تر و به صورت برنامه‌ریزی‌های کلان جامعه خواهد بود.

آشناسازی خانواده و دیگر دوستان و آشنایان در طرح ریزی برنامه‌ای برای برخورد با نوجوان برای حل مسائل خفیف‌تری چون ناسازگاریهای سطحی در بافت خانواده ، پرخاشگری ، استقلال طلبی شدید ، نوجوئی شدید ، با توجه به شیوه‌های مناسب تربیتی کافی خواهد بود. در حالی که در مورد مشکلات خاص‌تری چون اختلالات روانی این دوران مثل بی‌اشتهایی روانی که با تمایل شدید به کاهش وزن همراه است، از شیوه‌های اختصاصی‌تری چون روان درمانی و ... استفاده می‌شود. در رابطه با مسائل اجتماعی چون بزهکاری ، نهادهای اجتماعی دیگری چون کانونهای اصلاح و تربیت ، مدرسه و ... درگیر هستند. 

[ جمعه 22 دی 1391برچسب:جوانان در جامعه, مشکلات جامعه,مشکلات نوجوانان, ] [ 20:28 ] [ مصطفی بهرامی ]

عزم مجلس برای حل مشکلات جامعه کارگری

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: رایزنی نمایندگان مجلس با مسئولان ارشد کشور، از جمله قوه مجریه و قوه قضاییه و ایجاد تعامل مناسب بین آنها برای حل مشکلات جامعه کارگری موثر خواهد بود.

صمدفدایی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به آغاز هفته کارگر، تصریح کرد: امروز کارگران شاغل از قراردادهای موقت و پیمانی ابراز نارضایتی می‌کنند و از سوی دیگر بازنشستگان خواهان افزایش مستمری‌های خود هستند که همگی آنها حداقل از مزایای خدمات درمانی و بیمه‌‌های تامین اجتماعی بهره‌مند هستند.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رایزنی نمایندگان مجلس با مسئولان ارشد کشور از جمله قوه مجریه و قوه قضاییه و ایجاد تعامل مناسب بین آن‌ها برای حل مشکلات جامعه کارگری موثر است.

وی افزود: نمایندگان باید به تمامی نکات و مشکلات جامعه کارگری آگاهی کامل داشته باشد و قوانین کارفرما را نیز به خوبی بشناسد تا بتواند با ارائه پیشنهادات به موقع، مشکلات میان این دو قشر را برطرف سازد زیرا اگر بتوان کارفرمایان را در کشور مولد ساخت قطعا کارگر نیز مولد می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس هشتم بیان کرد: صرف نظر از این موضوع مسائلی چون افزایش نیافتن مستمری بازنشستگان و رعایت نشدن حداقل ساعت کار روزانه در صنوف نیز باید در فرصت مناسب پیگیری شود تا بتوانیم رضایت حداقلی این قشر زحمت‌کش را به دست بیاوریم.

عضو فراکسیون اقلیت مجلس همچنین در ادامه نسبت به عدم عقد قرارداد مستقیم با برخی از کارگران انتقاد کرد و خواستار توجه و نظارت دولت به این موضوع شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس اضافه کرد: این مساله را مرتبا به رئیس‌جمهور و هم وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گوشزد شده است ولی کسی این موضوع را پیگیری و اجرا نمی‌کند.

 

[ یک شنبه 17 دی 1391برچسب:رفع مشکلات,کارگر,جامعه,رفع مشکلات اجتماعی کار گران, ] [ 10:27 ] [ مصطفی بهرامی ]
صفحه قبل 1 ... 5 6 7 8 9 ... 15 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





  • بک لینک
  • نرم افزار های موبایل